Pagerank

. Sunday, 8 December 2013 .
Assalamualaikum
semua orang sibuk dengan pagerank blog masing2. aku pun nak try check pagerank jugak la. hee~


nie la pagerank aku. aku pun taktau ok ke tak pagerank tu. hahaha
sebab tak faham lagi pasal pagerank nie semua. cuma kalau nak tingkatkan seo blog tu aku minat jugak la. mana tau earning blog boleh meningkat. hahaha~ 

teruskan usaha berblogging tanpa jemu. hehehe
ilal liqa'

Assalamualaikum
semua orang sibuk dengan pagerank blog masing2. aku pun nak try check pagerank jugak la. hee~


nie la pagerank aku. aku pun taktau ok ke tak pagerank tu. hahaha
sebab tak faham lagi pasal pagerank nie semua. cuma kalau nak tingkatkan seo blog tu aku minat jugak la. mana tau earning blog boleh meningkat. hahaha~ 

teruskan usaha berblogging tanpa jemu. hehehe
ilal liqa'

No comments

Post a Comment

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home