Result Semester 3

. Tuesday, 25 November 2014 .
Assalamualaikum
umum mengetahui bahawasanya semalam result politeknik dikeluarkan. ecehhh.ayat pun bajet gittuw. hahaha~ memang nervous semalaman menanti result tak kunjung tiba. dorang kata result mula dipaparkan pada pukul 9 macam tu. aku dah bangun awal sebab tashabarnya nak check result. pastu pukul 9 direct pergi spmp (laman web untuk student poli).

unfortunately, server spmp pmu down. so lewat sikit la semak result. hahaha. terseksa batin aii menunggu tau. pastu dekat dah tengahari baru dapat check result. wooohaaaaa~ aku lulus mak. alhamdulillah. walaupun pointer sedikit turun dari semester lepas. aku bersyukur la. walaupun takdapat anugerah ketua jabatan atau dekan. dengan lulus semua dapatlah aku meneruskan latihan industri.

terima kasih diucapkan makbapak sebab sudi sokong aku dalam semua perkara. lecturers yang tak jemu mencurahkan ilmu umpama air paip mengalir. cewaahhh. dan kawan2 yang sudi membantu aku saat aku terkontang kanting menyiapkan assignment lalu kau hulur tanganmu menyambutku yang hampir jatuh melutut tersungkur. hahahha~. alhamdulillah. syukur kepada ALLAH atas nikmat akal dan fikiran.

banyak perhargaan aku nak buat. tapi panjang sangat beb. malas pulak aku menaip.

semester tiga nie memang agak mencabar la bagi aku. sebab kerja melambak. semester aku rasa agak panjang. dan agak struggle nak jimat duit. cian tak? lepas tu asyik nak kejar deadline assignment. so thanks sangat2 pada yang sudi membantu aku. T.T

terharu T.T

sekian. tu je la ceritera aku.
ilal liqa'


meh baca :)


Assalamualaikum
umum mengetahui bahawasanya semalam result politeknik dikeluarkan. ecehhh.ayat pun bajet gittuw. hahaha~ memang nervous semalaman menanti result tak kunjung tiba. dorang kata result mula dipaparkan pada pukul 9 macam tu. aku dah bangun awal sebab tashabarnya nak check result. pastu pukul 9 direct pergi spmp (laman web untuk student poli).

unfortunately, server spmp pmu down. so lewat sikit la semak result. hahaha. terseksa batin aii menunggu tau. pastu dekat dah tengahari baru dapat check result. wooohaaaaa~ aku lulus mak. alhamdulillah. walaupun pointer sedikit turun dari semester lepas. aku bersyukur la. walaupun takdapat anugerah ketua jabatan atau dekan. dengan lulus semua dapatlah aku meneruskan latihan industri.

terima kasih diucapkan makbapak sebab sudi sokong aku dalam semua perkara. lecturers yang tak jemu mencurahkan ilmu umpama air paip mengalir. cewaahhh. dan kawan2 yang sudi membantu aku saat aku terkontang kanting menyiapkan assignment lalu kau hulur tanganmu menyambutku yang hampir jatuh melutut tersungkur. hahahha~. alhamdulillah. syukur kepada ALLAH atas nikmat akal dan fikiran.

banyak perhargaan aku nak buat. tapi panjang sangat beb. malas pulak aku menaip.

semester tiga nie memang agak mencabar la bagi aku. sebab kerja melambak. semester aku rasa agak panjang. dan agak struggle nak jimat duit. cian tak? lepas tu asyik nak kejar deadline assignment. so thanks sangat2 pada yang sudi membantu aku. T.T

terharu T.T

sekian. tu je la ceritera aku.
ilal liqa'


meh baca :)


14 comments

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home