1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

. Tuesday, 10 February 2015 .

Assalamuaalaikum
jom semua join giveaway nie. selamat hari jadi ya. hehe. (click banner kalau nak join)

nak buat pantun. hahaha. :D (sorry la pantun tak berapa jadi)

sang petani menuai padi
panas terik terus berjemur
saya mengucapkan selamat hari jadi
semoga awak panjang umur

sekian,
ilal liqa'

Assalamuaalaikum
jom semua join giveaway nie. selamat hari jadi ya. hehe. (click banner kalau nak join)

nak buat pantun. hahaha. :D (sorry la pantun tak berapa jadi)

sang petani menuai padi
panas terik terus berjemur
saya mengucapkan selamat hari jadi
semoga awak panjang umur

sekian,
ilal liqa'

13 comments


  1. Assalamualaikum ,

    Terima kasih sudi join dan kata semangat buat saya :) Amboi berpantun dia :)
    nama peserta disini ya :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
  2. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  3. amboi pantun dia..! :D goodluck btw.. :D

    ReplyDelete
  4. wah, pantun sendiri. saya x pandai pantun2 ni.. hahahahahhahaha... kalau buat cerita boleh. kalau nak bersajak bersyair, kirim salam. anyways, semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  5. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  6. gud luck..^_^
    saya pun join..
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home