Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com

. Friday, 24 November 2017 .
let's join a giveaway!

assalamualaikum and peace upon you :)


Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.



Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/



all the best!
see ya when i see ya lah :3
let's join a giveaway!

assalamualaikum and peace upon you :)


Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.



Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/



all the best!
see ya when i see ya lah :3

6 comments

  1. Menarik gambar polaroid . good luck, BV !!! <3

    Nway, nadia ada organize satu giveaway jugak. If free BV jemput lah join . Thanks .

    http://www.nadiaizzaty.com/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html?m=1

    ReplyDelete
  2. all da best tau. ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  3. TERIMA KASIH menyertai "Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com".
    Nantikan pengumumuan pemenang selepas tamat giveaway.

    Sila semak senarai link anda. Jika tiada, tinggalkan url link penyertaan di kotak komen.
    http://www.azhafizah.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway-photo-polaroid.html

    ReplyDelete
  4. all the best BV ! kitew suke polaroid ! hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home