youtuber of the week #2 | honeykki 꿀키

. Saturday, 25 November 2017 .
terlupa pasal nak buat benda nie selalu. ingat lagi tak post pertama aku pasal youtuber of the week #1 | LIAH YOO, lama gila dah terlupa pasal benda nie. konon nak mulakan label/category baru kan. wehehhee. so kali nie aku nak kongsikan satu lagi channel youtube yang menjadi kesukaan aku baru2 ini.

assalamualaikum and peace upon you~

kenalkannnnnnnn~
my cooking aesthetic pleasure


name | honeykki 꿀키
from | south korea
video category | cooking, foods
language | food language (less talk, eng subs)


 🍲 how i discover her channel and what i like about her channel? 🍲
aku mula discover channel honeykki dari channel ssin 씬님 masa ssin buat video sempena halloween, masak2 dengan honeykki. sebab tertarik. aku try la usha video2 dari channel honeykki 꿀키 yang memang best2 semua. video sangat cantik dan aesthetic. no talking, dan cuma bunyi2 dari makanan2. hahhahhaha. asmr sangat. bunyi food sizzle, krup krap la. memang menarik la, layan sambil telan2 air liur. wakkakaka.

tetiba rasa nak jadi rajin masak. hahahhaha.


🍲 my favourite videos 🍲
banyak sebenarnyaaaa. i can't decide. hahahhaha






kann, menarik semua video dia. banyak lagi kat channel youtube tu. rasa nak try buat semua resipi yang dia share. banyak jugak yang senang, ada jugak yang susah2. tapi belum datang kerajinan lagi. hahhahaha. 

love cooking and eating? check them out! 


favourite cooking/eating channel kat youtube korang pulak apa? share sikit :3


sekian,
ilal liqa'
see ya when i see ya lah, 
terlupa pasal nak buat benda nie selalu. ingat lagi tak post pertama aku pasal youtuber of the week #1 | LIAH YOO, lama gila dah terlupa pasal benda nie. konon nak mulakan label/category baru kan. wehehhee. so kali nie aku nak kongsikan satu lagi channel youtube yang menjadi kesukaan aku baru2 ini.

assalamualaikum and peace upon you~

kenalkannnnnnnn~
my cooking aesthetic pleasure


name | honeykki 꿀키
from | south korea
video category | cooking, foods
language | food language (less talk, eng subs)


 🍲 how i discover her channel and what i like about her channel? 🍲
aku mula discover channel honeykki dari channel ssin 씬님 masa ssin buat video sempena halloween, masak2 dengan honeykki. sebab tertarik. aku try la usha video2 dari channel honeykki 꿀키 yang memang best2 semua. video sangat cantik dan aesthetic. no talking, dan cuma bunyi2 dari makanan2. hahhahhaha. asmr sangat. bunyi food sizzle, krup krap la. memang menarik la, layan sambil telan2 air liur. wakkakaka.

tetiba rasa nak jadi rajin masak. hahahhaha.


🍲 my favourite videos 🍲
banyak sebenarnyaaaa. i can't decide. hahahhaha






kann, menarik semua video dia. banyak lagi kat channel youtube tu. rasa nak try buat semua resipi yang dia share. banyak jugak yang senang, ada jugak yang susah2. tapi belum datang kerajinan lagi. hahhahaha. 

love cooking and eating? check them out! 


favourite cooking/eating channel kat youtube korang pulak apa? share sikit :3


sekian,
ilal liqa'
see ya when i see ya lah, 

11 comments

  1. Tak tengok videos dia lagi tapi cantiknya tamago dia! :D

    ReplyDelete
  2. Baru tengok satu video, and I think this one will be my favourite too.. Bunyi dia potong carrot pun sedap.

    ReplyDelete
  3. Setakat ni takda lagi channel makanan yang suka tengok. Hehee. Nice sharing :)

    ReplyDelete
  4. my fav cooking youtuber is ochikeron from japan! i suka joyofbaking jugak.

    ReplyDelete
  5. vlogger superwoman pun best gak sbb video dia lawak2
    btw kalau ada masa,singgah and follow blog saya
    https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Ya Allah just by looking at the video thumbnails made my stomach goes wild hahaha. I'm totally gonna check her channel out.

    ReplyDelete
  7. Your recommendation tak pernah mengecewakan!

    ReplyDelete
  8. Yeah...memang menarik videonya kan

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home