Sunday, 11 February 2018

Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh

nak join giveaway lagi!


assalamualaikum dan salam sejahtera.

aku memang suka join giveaway sebenarnya. lagi2 syarat2 yang senang dan simple. so kali nie aku join satu giveaway by stnrsyfh. paling best, hadiah giveaway nie merupakan dua buah buku yang aku lama dah wishlist tapi belum dapat. hahahhaha (sebab selalu sold out).

seperti tajuk giveaway nie, dua buah buku tu adalah
Pelukis Jalanan dan Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

klik banner nie kalau nak join. cepat join. syarat2 senang sangat. 

may the luck be with me. hehehhee

end | 17 february 2018


sekian, ilal liqa'
see ya when i see ya lah

12 comments:

  1. All the best. dua dua buku nih best !!!!!

    ReplyDelete
  2. goodluckkkkk. yeayy join jugakk

    ReplyDelete
  3. Hi. Thank you sudi join. Done letak dalam Senarai Peserta untuk GA kali ni & dalam bloglist Feb S.K.
    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/01/senarai-peserta-giveaway-pelukis.html

    ReplyDelete
  4. Good luck! Dah baca yang first tapi arkitek jalanan belum lagi.

    nurulrasya.com

    ReplyDelete
  5. goodluck BV! dua2 buku ni memang best

    ReplyDelete
  6. Gud luck...singgaj dari GA yg sama..

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-pelukis-jalanan-arkitek.html?m=1

    ReplyDelete
  7. All the best BV!! Both buku Teme sure best betul :)

    ReplyDelete
  8. Punyala excited,sekali dah tamat. Wahahha..

    Aduh.

    Arkitek jalanan kita belum baca lagi. 😅

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!