GIVEAWAY BUKU by budakvanilla

. Wednesday, 12 December 2018 .
lama dah aku teringin nak giveaway lagi lepas satu giveaway yang aku buat beberapa tahun lepas, tu pun hadiah buku jugak tapi preloved. kali nie aku nak bagi buku baru pulak paling best buku pilihan korang sendiri. hadiah akan bertambah tengok penyertaan, kalau banyak yang join, aku akan tambah hadiah lain dan buku.

assalamualaium dan sejahtera

apa lagi join la!
syarat2 simple pulak tu :D

yoshhh, let's do this!


syarat-syarat penyertaan GIVEAWAY BUKU di blog

1. follow blog budakvanilla.com
2. follow instagram @budakvanilla
3. like page budakvanillablog dan bukufixi *optional*
4. repost banner (banner here) di blog korang dengan tajuk 'GIVEAWAY BUKU by budakvanilla' dan backlink ke post ini.
5. sertakan caption dengan menjawab soalan nie (boleh ikut ayat korang sendiri)
     "macam mana boleh terjebak dengan buku?" (lol cliche kan soalan aku XD)
6. tinggalkan link penyertaan di komen post ini.
6. pemenang akan dipilih berdasarkan post paling menarik/unik dan juga random.

senarai hadiah untuk penyertaan blog
DUA buku baru pilihan sendiri (pilih di laman web http://fixi.com.my) + cenderahati ekslusif dari fixi untuk 1x pemenang (menarik)

cenderahati ekslusif dari fixi 4x pemenang (random)



syarat-syarat penyertaan GIVEAWAY buku di instagram 

1. follow instagram @budakvanilla dan @bukufixi
2. follow twitter @budakvanilla *optional tapi digalakkan*
3. repost gambar giveaway dengan hashtag sekali + tag instagram @budakvanilla
4. tag instagram seorang bff anda di post tersebut dan jugak ruangan komen ini!
5. jawab soalan "macam mana korang boleh terjebak dengan membaca buku?" (cliche tapi bermakna cewahh)
6. pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan paling unik/menarik dan juga secara random



senarai hadiah untuk penyertaan instagram 

DUA buku baru pilihan sendiri (pilih di laman web http://fixi.com.my) + cenderahati ekslusif dari fixi untuk 1x pemenang + cenderahati dari fixi untuk bff korang yang dah ditag (unik)

cenderahati ekslusif dari fixi 3x pemenang (random)


๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
TAKE NOTE!

- beralamat di MALAYSIA
- public account sepanjang giveaway berlangsung
- senarai peserta akan diupdate di IG STORY setiap pukul 10pm-11pm (instagram) dan setiap hari di blogpost giveaway.
- bagi yang ada blog dan instagram korang boleh join di dedua platform asal ikut syarat di setiap platform.



THANKS FOR ALL YOUR SUPPORT!
 11.NOV.2018 - 12.DEC.2018 ๐Ÿ˜

lama dah aku teringin nak giveaway lagi lepas satu giveaway yang aku buat beberapa tahun lepas, tu pun hadiah buku jugak tapi preloved. kali nie aku nak bagi buku baru pulak paling best buku pilihan korang sendiri. hadiah akan bertambah tengok penyertaan, kalau banyak yang join, aku akan tambah hadiah lain dan buku.

assalamualaium dan sejahtera

apa lagi join la!
syarat2 simple pulak tu :D

yoshhh, let's do this!


syarat-syarat penyertaan GIVEAWAY BUKU di blog

1. follow blog budakvanilla.com
2. follow instagram @budakvanilla
3. like page budakvanillablog dan bukufixi *optional*
4. repost banner (banner here) di blog korang dengan tajuk 'GIVEAWAY BUKU by budakvanilla' dan backlink ke post ini.
5. sertakan caption dengan menjawab soalan nie (boleh ikut ayat korang sendiri)
     "macam mana boleh terjebak dengan buku?" (lol cliche kan soalan aku XD)
6. tinggalkan link penyertaan di komen post ini.
6. pemenang akan dipilih berdasarkan post paling menarik/unik dan juga random.

senarai hadiah untuk penyertaan blog
DUA buku baru pilihan sendiri (pilih di laman web http://fixi.com.my) + cenderahati ekslusif dari fixi untuk 1x pemenang (menarik)

cenderahati ekslusif dari fixi 4x pemenang (random)



syarat-syarat penyertaan GIVEAWAY buku di instagram 

1. follow instagram @budakvanilla dan @bukufixi
2. follow twitter @budakvanilla *optional tapi digalakkan*
3. repost gambar giveaway dengan hashtag sekali + tag instagram @budakvanilla
4. tag instagram seorang bff anda di post tersebut dan jugak ruangan komen ini!
5. jawab soalan "macam mana korang boleh terjebak dengan membaca buku?" (cliche tapi bermakna cewahh)
6. pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan paling unik/menarik dan juga secara random



senarai hadiah untuk penyertaan instagram 

DUA buku baru pilihan sendiri (pilih di laman web http://fixi.com.my) + cenderahati ekslusif dari fixi untuk 1x pemenang + cenderahati dari fixi untuk bff korang yang dah ditag (unik)

cenderahati ekslusif dari fixi 3x pemenang (random)


๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
TAKE NOTE!

- beralamat di MALAYSIA
- public account sepanjang giveaway berlangsung
- senarai peserta akan diupdate di IG STORY setiap pukul 10pm-11pm (instagram) dan setiap hari di blogpost giveaway.
- bagi yang ada blog dan instagram korang boleh join di dedua platform asal ikut syarat di setiap platform.



THANKS FOR ALL YOUR SUPPORT!
 11.NOV.2018 - 12.DEC.2018 ๐Ÿ˜

37 comments

  1. Saya join

    https://jm2u.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  2. Kinah join ye
    http://www.apekinah.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  3. Insya Allah akan cuba join :D

    ReplyDelete
  4. joined =D)

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  5. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanillacom.html

    ReplyDelete
  6. Menariknya! Tapi alamak cheq takda instagram, huhu takpalah camtu cheq bagi sokongan moral ja la pada semua yang menyertai. Hihi..caiyok! ๐Ÿ™‹‍♀️

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada Instagram no problem, boleh je join kat blog :D

      Delete
  7. Yun Sing join ya ^^

    https://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat giveaway buku..๐Ÿ“š๐Ÿ“š..tapi saya takde instagram.. good luck pada yang menyertai.. ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je join kalua tak ada Instagram, jom join :D

      Delete
  9. Saya join.

    https://jombercontest.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  10. http://hathimteories.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  11. saya join
    https://jom-santai-aje.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  12. done join!
    https://www.sofieadie.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  13. Ika join ya :) https://ikashoid.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  14. https://misseffah-ara.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html.. saya join.

    ReplyDelete
  15. https://misseffah-ara.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html saya join ya..

    ReplyDelete
  16. join

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  17. yeay!!! join juge
    https://umienurpu3.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  18. Joined~!!

    Blogger ID: Nisa Greennnpanda
    FB ID: Khairunnisa Azman
    IG ID: greennnpanda
    Link: https://greennnpanda88contest.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  19. kmk join kakk hehe

    https://ohthrillers.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  20. Alaa mcm tak sempat join. Apapun good luck BV on your giveaway! :D

    ReplyDelete
  21. join juga ...

    http://www.mrspip.com/2018/12/giveaaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  22. Join :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  23. Hai BV! Lambat satu harii, tapi nak try join jugak. Hahahaha

    https://imallgood.blogspot.com/2018/12/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  24. Nak join lagi boleh ke? plisssss

    https://onlybysafiyya.blogspot.com/2018/12/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

    ReplyDelete
  25. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete
  26. thanks a lot untuk semua ya join :D
    congrats all winner :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home