Saturday, 15 December 2018

my top 10 kbeauty WISHLIST on ALTHEA!

macam yang korang dah tau, aku peminat kbeauty products sebab kepelbagaian daripada segi skincare dan makeup. ALTHEA pulak siapa yang tak kenal, antara platform terkenal untuk shopping online kbeauty product straight dari korea selatan.

assalamualaikum dan salam sejahtera
kali nie aku nak share MY TOP 10 KBEAUTY WISHLIST on ALTHEA!

aku bahagikan 5 products daripada kategori SKINCARE dan 5 lagi daripada kategori MAKEUP, kalau boleh nak letak 100 products (hiperbola hahahha). 

okayyyy let's proceed!


๐ŸŒต๐ŸŒธSKINCARE๐ŸŒธ๐ŸŒต

1. DEAR, KLAIRS | RICH MOIST SOOTHING SERUM (80ML)
serum nie antara produk kbeauty terkenal sebab keberkesanannya. sebab utama aku nak Klairs Serum nie sebab 'all skin need is moisture', kulit muka aku jenis kering, kulit kering mudah dapat kedut dan jerawat, so serum nie membantu mengurangkan temperature kulit, wowww how cool is that, jadi kulit akan jadi lebih moisturise dan sihat.

WHAT'S GOOD
- A nourishing, hydrating serum 
- Provides rich moisture while calming redness 
- Vegan-friendly formula

SKIN TYPE
All skin types

HOW TO USE
Pump out a small amount and apply evenly onto the skin, gently patting in till absorbed.

WHAT'S INCLUDED
1 x Rich Moist Soothing Serum 80ml

KEY INGREDIENTS
Hyaluronic acid - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration 
Lotus flower extract - Rich in vitamin C to brighten and prevent pigmentation 
Licorice root extract - Soothes irritations and calms redness
*source | Althea*

brand klairs jugak! hydration is the key gais! antara point penting untuk produk nie ialah balance PH level kulit kita dan meredakan irritation. kulit aku sekarang jenis sensitive, bila dapat irriation sebab debu, makanan etc, pooffttt semua jerawat menyerang pada masa yang sama. so, aku sangat perlukan something yang meredakan dorang like chills, jangan bawak gengggg lagi. 

WHAT'S GOOD
- A gentle toner that moisturizes and preps the skin 
- Helps balance the skin’s pH levels 
- Contains nourishing ingredients that soothe irritations and and prevent dehydration

SKIN TYPE
All skin types

HOW TO USE
After cleansing, apply a couple drops onto the skin in an even layer, gently patting in for better absorption.

WHAT'S INCLUDED
1 x Supple Preparation Facial Toner: 180ml

KEY INGREDIENTS
Phyto-Oligo - Moisturizes and soothes the skin 
Hyaluronic acid - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dryness 
Centella Asiatica extract - Rich in amino and fatty acids for anti-aging properties
*source | Althea*


sebab aku nak product nie adalah, yeahhh Centella Asiatica, antara ingredients famous dalam skincare 'world' sebab banyak khasiat untuk kulit. kalau tak silap, kita kenal Centella Asiatica sebagai daun pegaga. aku lama dah try jenis macam nie sebab mudah nak guna. aku nie jenis pemalas kekadang (selalu), hahahaha lagipun selain muka, Centella Mild Pad nie boleh guna untuk badan jugak!

Point:
-With only this single pad, remove sebum and dead skin cells, soothe the troubled areas and wipe away makeup residue quickly and mildly!
- It boldly eliminated AHA ingredients which irritate the skin when used with a pad!
- The peeling pad that freshly removes dead skin cells with only BHA, Centella and other mild natural extracts.

Purpose:
With this pad, get rid of fine makeup residues even after washing!

Indications and Usage:

Face :
- After washing, dry the face and take out a pad. Gently wipe along the skin texture on the entire face with embossed side of the pad not touching the eyes and mouth.
- Turn the pad over and gently smooth out the skin with the soft side of the pad.
- When fixing the makeup, lightly wipe the remaining makeup for fresh and clean makeup.

Body : 
It helps sebum care even for breasts, back and hips. Also it can remove dead skin cells around the back part of ears, wrinkles on the neck, elbows and the heels by wiping softly.
*source | Althea*


4. INNISFREE | GREEN TEA SEED EYE CREAM (30ML)
i need this sebab dah sampai masa untuk aku jaga area mata untuk elakkan eyebag, dark circle dan kedut di bahagian mata. so far, aku tak pernah lagi cuba cream untuk mata selain mask untuk bawah mata. dannn paling penting, innisfree green tea eye cream nie antara cream untuk mata yang famous dan ramai kbeauty youtuber yang recommend product nie!

WHAT'S GOOD
- Nourishing cream made with green tea extract 
- Moisturizes dry, dull areas for bright looking eyes 
- Absorbs into the skin without feeling sticky

SKIN TYPE
Normal to dry/combination skin type

HOW TO USE
Apply a small amount evenly onto the eye area and gently tap in for better absorption.

WHAT'S INCLUDED
1 x Green Tea Seed Eye Cream: 30ml

KEY INGREDIENTS
Green tea extract - rich in amino acids and minerals to ensure the skin stays moisturized 
Green tea oil - doubles up the moisturizing effects to keep the skin feeling soft and supple for longer 
Shea butter - Deeply nourishing and plumps up the skin
*source | Althea*



5. NATURE REPUBLIC | SUPER AQUA MAX CREAM (80ML)
moisturiser, nature republic super aqua max cream nie lama dah masuk dalam wishlist tapi sebab wishlist panjang sangat so lambat nak dapat. hahahhaha. banyak review best tentang moisturiser nie, antara moisturiser famous dalam antara produk2 nature republic. i need thissss!!

WHAT'S GOOD
- Moisturizing that delivers instant hydration according to your skin type 
- Made with deep sea water from Hawaii; contains minerals and nutrients to nourish the skin 
- Comes in 3 types to suit dry, combination and oily skin

SKIN TYPE
Refer to variants

HOW TO USE
Apply a dime-sized amount to face and neck in gentle, upward strokes. Apply in the morning and at night for best results.

WHAT'S INCLUDED
1 x Super Aqua Max Cream: 80ml

KEY INGREDIENTS
Sea water - Rich in minerals and nutrients to keep the skin healthy 
Sea cucumber extract - Has collagen to help repair and improve cell generation of the skin 
Hyaluronic acid - Attracts moisture to the skin to keep it supple
*source | Althea*


๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

๐Ÿ’๐ŸMAKEUP๐Ÿ๐Ÿ’

6. MAMONDE | CREAMY TINT COLOR BALM INTENSE (2.5G) 
i am a fan of lips products, especially in kbeauty! the reason i want to have this mamonde creamy tint color balm because of joanday lovedddddd this balm. dan jugak sebab banyak warna menarikkkk. aku suka warna ala2 fall/autumn season gitu, dark red, brownish red and etc. i needddddd!

Point: 
3-in-one crayon type lip pencil for expressing vivid and soft lips!

1.     Highly adhesive velvety texture
-      Even application without cakiness, intense color pigmentation and highly adhesive velvet-like texture on the lips!
2.     Upgraded creaminess
-      Containing spherical powder element, it is more smoothly applied with creamy texture.
3.     Softness without cakiness
-      It captures and coats moisture on the lips, making soft lip texture without being chapped and caky.

Purpose: 
It presents intense color pigmentation like a lipstick and creamy velvety texture when applied.

Indications and Usage:
Gently draw along the lip line and fill the rest. If you want to express gradated lips, apply different color inside the lips.
*source | Althea*


7. ETUDE HOUSE | MINI TWO MATCH NUTS & FRUITS
aku lama dah nak this lip product sejak tertengok youtuber review benda nie. yang menariknya, boleh beli satu magnetic case dan gabungan dua lips colour dalam satu case! dah la comel dan warna pun banyak menarik. yeahhh, dan pilihan warna paling menarik adalah siri nuts & fruits sebab like i said earlier, aku suka warna autumn :)

Point: 
How about a pinch of hazelnut color in this mellow autumn?

1.        Mini lipstick that is easy to carry around and use instantly
2.        Magnetic dual container that you simply stick and take off
3.        Infinite color combination with 5 textures and 31 possible combinations that match my lips! 

Purpose: 
Mix nut colors for crunchy fun and various color options you can choose. Feel the soft pigment texture as if it is finely ground with a sieve!

Indications and Usage:
- With the wide side, apply on the lips from the inside to the outside as if expressing natural gradation.
- With the edge, fill in the entire lips to create full lips while highlighting on the lip line.
*source | Althea*


8. ELIZAVECCA | SKIN LIAR PRIMER (30ML)
i need this because i want my makeup to be perfect. lol. primer nie famous dan banyak review best dengan harga yang berpatutan. aku jenis yang guna foundation je, tu pun kalau aku rajin nak makeup. most of the time, aku cuma guna moisturiser dan sunscreen. tapi bila guna foundation, kekadang rasa tak best sebab kulit muka aku ada kesan bekas jerawat dan pori besar. so, dengan adanya skin liar primer nie boleh la rasa muka flawless sikit dengan makeup. ohohhhh. lebih confident!

WHAT'S GOOD
- Smoothes skin texture and fills in pores 
- Improves makeup application and wear time 
- Flawless almost-matte finish

SKIN TYPE
All skin types

HOW TO USE
Apply an even layer onto the skin before applying foundation.

WHAT'S INCLUDED
1 x Skin Liar Primer: 30ml

KEY INGREDIENTS
Sea cucumber extract - protects and improves elasticity of the skin 
Phytosqualane - has strong moisturizing properties for that youthful glow 
Illicium verum fruit extract - revitalizes skin and soothes irritations
*source | Althea*


9. MISSHA | GLOW TENSION (15G)
i lavvvv cushion, mainly because it sleek looking case. ohoh. tapi this one here, aku suka cushion/foundation yang buat muka/makeup nampak natural dan glow. dan bila godek althea, i really want to try this one! why? read this :-

“Adding elasticity to cushion compact”
-       Achieving shining and elastic skin filled with glow that looks like it’s natural skin
-       The power of fourfold layers bearing elasticity essence

1. Product info
①       Bouncy and shiny! Elastic skin with glow 
-       Adenosine from Glow Moist Tension Complex* provides elasticity and 5 kinds of Hyaluronic Acid and Collagen achieves gleaming and tight skin
-       Glow Moist Tension Complex (Glow + Moisture + Tension): The combination of 5 Hyaluronic Acid, Adenosine and Collagen that provides moisturizing base and helps create moist and elastic skin with Missha’s special moisture glow.

②       Smooth coverage that creates glow look
-       MICRO COVER POWDER with fine particles tightly cover skin flaws and create smooth and gleaming makeup look like my own.

③       Bright like reflector effect
-       Light-Fit-Formula that adheres to the skin tightly like magnet makes bright and lively skin for a long time as if you just put on makeup.
-       Pleasant makeup with gentle scent
-       Special frgarnce of GLOW_ME that contains blended Cananga Odorata Flower Oil, Orange Peel Oil, Bitter Orange Peel Oil and Citrus Reticulata Leaf Oil
-       Well-adhering puff with Glow Tension
-       Recognized puff by Glow Pick Beauty Consumers that makes the foundation adhere well with gloss that doesn’t get cakey with several application.
-       WINNER of Sponge & Puff from Glow Pick Consumer Beauty Awards of 2018 The First Half Year

④       30 hours of glow maintenance
-       It creates glossy and tight skin that lasts for 30 hours
-       61% increased glossiness right after applying
-       42% increased glossiness after 30 hours
-       There may be personal differences.

⑤       Strong makeup adherence
-       Proved to be 49% more well-attached compared to other compacts
-       Thinly applying formula that creates porcelain-like smooth skin
-       There may be personal differences.

2.  Check point
①       Safe ‘Air Mesh’ material
-       It uses 100% of Polyester that is often used for bedding for children.
②       Even sized ‘3D particles’
-       Regular hexagonal particles discharge content evenly and get applied on the skin smoothly without caking.
③       Dense structure with ‘fourfold layers’
-       Fourfold structure holds the content tight.
④       ‘DOME-shaped’ container
-       Specially designed container which brings the content to the middle promotes neat usage.

3.   How to use
-       Take an appropriate amount on the puff and gently dab along the skin texture.

4.   Tips
-       If the content doesn’t come out well while using, press the content harder with the puff.
-       Applying “Glow Skin Balm” before using “Glow Tension” makes the skin more gleaming and tight.

5.  Recommended to
①       People who want sleek and smooth skin as if it’s coated with glow.
②       People who want long-lasting base makeup that adheres to the skin well.
③       People who want strong coverage but don’t want heavy makeup, hence wanting light but well-covering product.


semua dah masuk wishlist, kali nie nak try eye palette pulak sebab in case i want to look great somewhere. hahahhaha. i really want this eye pallete sebab semua warna sangat menarik. combination warna yang jarang kita jumpa dalam satu palette yang sama. i wantttt!! harga pun perpatutan. 

cantik2 kan warna dia??? ahhh i neeeeddd one!

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

kalau boleh banyak benda lagi nak wishlist sebab banyak sangat produk menarik kat Althea, tapi kali nie kita list kan yang nie je. harap tercapai la wishlist kali nie. hehhehehee. 

belum register/shopping di Althea?
Althea Korea (20% off untuk first order!)

facebook | Althea Korea
instagram | @altheakorea


thanks for reading,
see ya when i see yaaaa lah
ilal liqa'

13 comments:

  1. Sampai hari ni tak pernah lagi beli something from Althea, tapi ada ja barang dalam cart or wishlist hahaha
    Semua sebab takde duit XD

    Skin Liar Primer tu comel gilaa, macam pixel art <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah takpe, simpan wishlist je dulu. nanti ada duit boleh la beli ๐Ÿ˜Š

      comel kannn, mostly hampir semua packaging kbeauty comel2 ๐Ÿ˜ƒ

      Delete
  2. Berpinar mata tengok semuanya. Paling paaliinngggg menarik of course Klairs tu lah. Klairs kotttt hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. product klairs memang menarik semua. geram tengokk nak tryyyy ๐Ÿ˜‚

      Delete
  3. mamonde lipstick tu lawa sangat ! dah tengok banyak orang review best memang kena beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn, BV pun memang nak try mamonde lipstick tu sebab banyak warna cantik2 ๐Ÿ˜Š

      Delete
  4. yg bhg skincare ya almost smua kmk dah try kcuali serum klairs ya hehe. toner ya best gilak2! vitamin C klairs pun best juak kak, nang lembap jak muka bila guna. mun makeup kmk lebih prefer lip products sbb nak lain kmk sik reti guna HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh really, kmk belum pernah gk try product klairs tk. nak vitamin C ya pun dalam wishlist juak!! kmk pun sebenarnya slalu pake lip products jakkkk. hahahah ๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. Thanks for finally writing about >"my top 10 kbeauty WISHLIST on ALTHEA!"
    <Loved it!

    ReplyDelete
  6. dah lamanya takgodek2 althea. rindu nk shopping tpi duit tak mengizinkan xD
    klair tu nampak menarik sangat tpi orang kata dia ada acid n tak berani pakai sebab skincare routines saya pun tk betl lagi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada duit lebih boleh la shopping banyak2 XD

      kannn, mula2 kena selesakan kulit pakai acid percentage sikit2 dulu :D

      Delete
  7. mini two match tu sumpah kecik gila hahah besar anak jari ngeh ngeh

    ReplyDelete
  8. I have that nature republic moisturizer! Tapi bau dia wangi sangat lah for me.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!