Wednesday, 12 December 2018

WINNER | Giveaway Buku by budakvanilla

assalamualaikum dan salam sejahtera!

akhirnya, Giveaway Buku by budakvanilla telah TAMAT dan TERIMA KASIH diucapkan kepada yang dah join!! yassss! apa lagi jom la terus umumkan pemenang XD

Thank You Very Very Very Much for joining this simple giveaway!

lepas baca semuaaaa post peserta yang menarik semuaaaa. susah nak pilih. i wish i could give everyone a gift. but yeahhh.

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

PEMENANG UTAMA (2 buah buku pilihan sendiri + cenderahati khas dari fixi)

NiniHanini

(a really nice post with own your touch, I love it!)


RANDOM 5X (cenderahati khas dari fixi)

https://umienurpu3.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanillacom.html

https://onlybysafiyya.blogspot.com/2018/12/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

http://hathimteories.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

https://itsthesuraya.blogspot.com/2018/11/giveaway-buku-by-budakvanilla.html

yesss, excited tak? ada tak blog korang dalam senarai? TAHNIAH diucapkan kepada semua pemenang. ada rezeki lebih aku akan buat lagi giveaway!

πŸ“§πŸ“§πŸ“§πŸ“§πŸ“§πŸ“§πŸ“§πŸ“§πŸ“§πŸ“§

kepada semua pemenang, sila email-kan details korang seperti dibawah

nama :
alamat :
no tel :
blog :

ke budakvanilla@ymail.com

untuk pemenang utama, boleh pilih 2 buah buku yang dikehendaki di (SINI) dan email-kan details berserta tajuk buku ke alamat email yang tertera. masa diberi untuk memilih buku ialah seminggu :D

hadiah misteri juga diberikan kepada pemenang random yang bertuah :3

sekian, ilal liqa'
thanksssss!

10 comments:

  1. wahhhh tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  2. AAAaaaaa OMG Thank youuu BV!!! XD
    Thank you sooo much hehehe

    ReplyDelete
  3. Allahuuuu, baru perasan menang giveaway ni sebab last month busy final exam! Huaaaa available lagi ke nak claim T_T

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!