happy birthday and yeah new domain!

. Monday, 5 March 2018 .
macam tak percaya, pada tarikh 3 march 2018 aku dah berumur 23 tahun. noooooooo, tetiba rasa diri nie tua walaupun jiwa masih tua. serious talk, banyak benda yang aku nak belum tercapai. kira mission not accomplish la. takpa rezeki dimana-mana. inshaALLAH. terima kasih untuk mak sebab lahirkan aku didunia.


bila umur dah sedikit dewasa ini, dah tak kisah lagi orang nak wish ke tidak, nak bagi hadiah ke tidak. yang penting appreciate diri sendiri. aku pun beli hadiah untuk diri sendiri.

YAYYYYYY!!! BLOG INI DAH ADA DOMAIN SENDIRI!!
budakvanilla.com
berbanggalah kalian yang mengikuti perkembangan (ada ke perkembangan?) blog ini sejak dari zaman budaksukavanilla.blogspot.com. hehhehehe *acah je lebih nie*

lama dah aku nak ada domain. dalam masa masih berkira-kira nak dapatkan domain dotcom nie, memang banyak jugak benda aku timbangkan. akhirnya, aku dapat jugak. happy jugak la. rasa macam tak percaya pun ada. tujuan aku berblogging masih sama, aku blogging untuk suka2 je. share benda apa yang aku nak. walaupun takpernah sangka pun, rupanya banyak jugak benda yang aku boleh dapat dari berblogging nie.

tu je la, tujuan post nie.

thanks sangat bagi yang wish birthday kat memana dan mendoakan yang baik2 untuk birthday girl nie. hahahhahaha. stay cool everyone!!

credit
virtual penguin hug for you :D


siapa birthday bulan march? kita geng!!
birthday korang pulak bila, share laaaa :D


sekian, ilal liqa'
see ya when i see ya lah
macam tak percaya, pada tarikh 3 march 2018 aku dah berumur 23 tahun. noooooooo, tetiba rasa diri nie tua walaupun jiwa masih tua. serious talk, banyak benda yang aku nak belum tercapai. kira mission not accomplish la. takpa rezeki dimana-mana. inshaALLAH. terima kasih untuk mak sebab lahirkan aku didunia.


bila umur dah sedikit dewasa ini, dah tak kisah lagi orang nak wish ke tidak, nak bagi hadiah ke tidak. yang penting appreciate diri sendiri. aku pun beli hadiah untuk diri sendiri.

YAYYYYYY!!! BLOG INI DAH ADA DOMAIN SENDIRI!!
budakvanilla.com
berbanggalah kalian yang mengikuti perkembangan (ada ke perkembangan?) blog ini sejak dari zaman budaksukavanilla.blogspot.com. hehhehehe *acah je lebih nie*

lama dah aku nak ada domain. dalam masa masih berkira-kira nak dapatkan domain dotcom nie, memang banyak jugak benda aku timbangkan. akhirnya, aku dapat jugak. happy jugak la. rasa macam tak percaya pun ada. tujuan aku berblogging masih sama, aku blogging untuk suka2 je. share benda apa yang aku nak. walaupun takpernah sangka pun, rupanya banyak jugak benda yang aku boleh dapat dari berblogging nie.

tu je la, tujuan post nie.

thanks sangat bagi yang wish birthday kat memana dan mendoakan yang baik2 untuk birthday girl nie. hahahhahaha. stay cool everyone!!

credit
virtual penguin hug for you :D


siapa birthday bulan march? kita geng!!
birthday korang pulak bila, share laaaa :D


sekian, ilal liqa'
see ya when i see ya lah

30 comments

  1. Happy Birthday BV!! ^^ Good luck for everything! Semoga Allah sentiasa pelihara ~aamiin ^^ btw I adore you so much heheh :3 since when? I don't really sure heee :D keep inspiring tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankssss! inshaALLAH aminn :D
      terharunyaaaa, thanks a lot sebab sudi baca blog BV :3

      Delete
  2. wahhhh
    tahniah :)
    selangkah ke hadapan :)

    ReplyDelete
  3. Salam, Selamat menyambut hari kelahiran. Masih muda belia lagi ni !

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam, thanks, alhamdulillah hehehe :)

      Delete
  4. yeay!!!! eksitednya bila dah ada domain sendiri! semoga terus bersemangat untuk blogging!! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, memang excited dan semangat nak blogging nie :D fighting! :3

      Delete
  5. Happy belated birthday BV !!

    ReplyDelete
  6. wahhh bestnya dah ada domain sendiri kan?! Anyway, happy birthday in advance! Singgah sini & follow :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best! thanksss sudi follow :D

      Delete
  7. Alaaa Siqah lambat wish birthday BV! Tak kira nak wish jugak! Hii. Happy Belated Birthday BV. Semoga semuanya dipermudahkan untuk BV, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan bahagia sentiasa <3

    Congrats on ur new blog domain! Yeayyy. ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss for nice words <3 inshaALLAH aminnn, you too :D

      yayyyy! alhamdulillah :D

      Delete
  8. happy birthday kak! semoga dipanjangkan umur & semoga dapat capai impian ktk! sikpa,23 tahun ya masih muda agik :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankssss! <3 inshaALLAH aminn :D yalah gik mudak ya sebenarnyaaa. hahahhah

      Delete
  9. happy birthday BV ๐ŸŽ‰ mahal tak buat domain tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankssss <3
      mahal jugak la bagi BV, dalam rm70+ utk first time (termasuk caj rm10 netkl tolong setup dalam blog) :D

      Delete
  10. tanjoubi omedetou! and congrats for new blog domain too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. arigato gozaimasu! yess, thanksss :3

      Delete
  11. Happy birthday BV! Alah muda lagi 23thn tu, nanti dah 25 baru rasa tua k hehe.
    Anyway welcome to the dotcom club! Your blog dah lama deserve this tau. So finally lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss Lya <3 kann, kira dekat2 dah umur nie T^T
      yayyyy!! ambik masa bertahun2 fikir nak dapatkan domain nie XD

      Delete
  12. happy birthday kak. Macam mana akk tukar domain blogspot ke .com ? nak tukar jugekk. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss :D
      BV beli domain kt netkl. bukak je website netkl, kat situ boleh beli domain dan ada service tolong tukar domain utk blog :3

      Delete
  13. happybirthday BV , wow teringin jugak nak buat domain tp x reti :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks shaf :D boleh je beli kat netkl, dorang boleh tolong setup kat blog, kita cuma bayar dan tunggu domain baru je :3

      Delete
  14. Huahh, bestnyaa! Teringin jugak nak ada domain sendiri tapi taktau bila. Haha

    Happy birthday btw, birthday kita bulan 9. Tapi, tahun tu lagi tua sikitlaa dari BV. Sobs. :P

    ReplyDelete
  15. hepy belated besday BV!! lambat pulak wish.. hehe. dan tahniah untuk new domain.. teruskan berblogging. semangat! <3

    ReplyDelete
  16. congratulation for having your own domain & happy belated birthday!

    ReplyDelete
  17. This is way overdue but happy belated birthday, BV! And, congratulations on your domains :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home