Monday, 30 October 2017

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

lama dah rasa tak join giveaway dan segmen kat blog. ayat biasa. hahahhaha. aku sekarang boleh dikatakan jarang jugak join giveaway dan segmen yang dianjurkan blogger2. bukan taknak tapi selalu terlepas sebab aku jenis pelupa. wakakaka. kekadang baru nak join giveaway/segmen something tu tetiba dah tamat. taktau ke nak gelak ke sedih. 

assalamualaikum dan salam sejahtera!
misi bulan depan nak join banyak giveaway dan segmen dari bloggers2 lain. wehehehehe 

yoshh! jom join giveaway!



sekarang bulan oktober pun dah hampir ke penghujungnya, baru aku join giveaway nie, kira banyak masa lagi kan. sempat je lagi korang nak join sekarang.

oh ya, bulan oktober nie rupanya bulan kegemaran sis Siqah sebab bulan kelahirannya. kalau tak silap 28 oktober hari tu, hari jadi sis Siqah (tahu sebab ada post lalu kat wall facebook). betul kan? kalau silap, mohon betulkan. hehhehehe 

Selamat Hari Jadi sis SIQAH!, semoga panjang umur, murah rezeki dan happy2 selalu disamping keluarga tersayang ye 😊🎊🎈🎉

btw,
hadiah giveaway nie adalah dua buah buku untuk dua orang pemenang, buku baru pulak tu. sebagai antara manusia yang suka buku, of course la aku memang nak menang buku tu (tak kisah mana satu). hahahhaha dan pemenang dipilih secara RANDOM, so, kalau lucky boleh menang buku. apa lagi, join la. mana tau korang pun salah satu pemenang bertuah itu. 

end 12 november 2017

dah join ke belum? klik banner giveaway untuk join!


all the best semua,
see ya when i see ya lah,
ilal liqa'





15 comments:

  1. semoga berjaya! saya pun dah lama tak main giveaway ni. hahaha

    ReplyDelete
  2. Tepat sekali. 29 Oktober :D TQ BV join GA pertama Siqah. Best of luck tau. Hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh baru perasan salah tulis date. 28 Oktober lah. Haha :D

      Delete
    2. patut la BV baca macam keliru sikit. hahahhaha

      Delete
  3. hi.. saya singgah sini sambil follow awak. saya dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!