Saturday, 21 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

nak join giveaway lagi. yeahhh. masa untuk join giveaway. bagus join giveaway kan, blog kira ber-update, mana tau rezeki menang dan boleh pulak berkenalan dengan peserta yang lain. so, kena la join banyak2 giveaway kalau ada kesempatan. hehhheehhe

assalamualaikum dan salam sejahtera~


hadiah2 dari giveaway nie memang best2 semua. paling aku suka, ada hadiah buku. syarat2 pun sangat simple dan mudah. suka jugak dengan nama giveaway nie Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa :) nak tau apa lagi hadiah2 giveaway nie? klik la banner/gambar Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa :D


click to join!
suka dengan flatlay yang sis siqah selalu letak kat blog and instagram. cantik sangat gambar2 tu. serius. blog template pun nampak professional menaikkan lagi seri gambar2. boleh nampak la effort sis siqah dalam edit gambar2 dan buat flatlay cantik2 nie. terbaik. setakat nie, belum jumpa lagi benda yang tak suka pasal blog sis siqah nie. hehehhehe

end on 13th may 2018

sempat lagi nak join. banyak masa lagi. so apa lagi. join la. wheehehe
may the luck be with me 💟

sekian, ilal liqa'
see ya when i see ya :)

17 comments:

  1. all the best BV! nak join jugakkk

    ReplyDelete
  2. Comel gif kat atas sekali tu. happy sangat tu nampaknya. Hihi.

    TQ BV join giveaway Siqah. Good luck tau! :) And TQ too for your feedback. Hii <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy2 je join giveaway nie, manatau rezeki kan. whehehe :D
      yeahhh sama2 n thanks to you too <3

      Delete
  3. Good luck! Giveaway Siqah selalu best-best

    ReplyDelete
  4. Good luck on the giveaway :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  9. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  10. All the best, BV! :D

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!