The Super Beauty Day

. Tuesday, 9 October 2018 .
aku nak share satu benda yang sangat berbaloi dan harus diketahui ramai terutama yang minat online shopping dan beauty stuff. aku suka online shopping dan jugak benda berkaitan beauty2 nie, tak kisah la dari dalam atau luaran. nie haaa kena baca lebih lagi. 

assalamualaikum dan salam sejahtera
nie ha nak share cerita pasal SALE yang tengah ongoing kat LAZADA sekarang! untuk beauty ethusiasts termasuk makeup dan skincare, LAZADA tengah buat banyak promo sekarang.

kecantikan dalaman memang penting, tapi nak jadi seorang yang mempunyai keyakinan yang tinggi, fix your appearances. bukan bermaksud kena pakai makeup tebal2, tapi jaga muka dan kebersihan diri. makeup sebenarnya untuk enhance kecantikkan diri. so, takyah rasa segan kalau orang lain lebih prefer 'natural beauty' dan jangan lupa jaga kulit jugak. banyak pulak iolls membebel. 


masih ada masa sampai 10 OCTOBER nie. cepat serbu LAZADA (click banner)

banyak giler produk2 menarik skincare dan makeup yang ada. yang penting untuk penjagaan diri kita.
banyak produk2 yang ada diskaun sehingga 80%. 

antara jenama produk antarabangsa yang terdapat di LAZADA
Urban Decay
AHC
NYX
Dove
Olay
Eucerin
Clinique
Biotherm
Neutrogena

haaa nampak tak, boleh shopping barang2 kat WATSON di LAZADA, siap ada promo buy one free one. mana nak dapat tuuuuu. ada Flash Sales, Vouchers, Bundle dan Beli Satu Percuma Satu. boleh la shopping ngan family, untuk girlfriend dan sebagainya. 

me when promotion on beauty product on lazada

last but not least: Super Beauty Day Slash It game - Only on the Lazada App

The STEPS to achieve something awesome on LAZADA!
1. Download dan Log In Lazada App (boleh didownload di playstore dan app store)
2. Pilih mana2 satu produk yang korang nak 'slash' dalam katalog disediakan
3. Share jemputan dengan kawan2 untuk membantu korang 'slash' produk tersebut.
4. dan kalau nombor target 'slash' tercapai, boleh la beli produk tersebut dengan harga yang UNBEATABLE! yeah

tengok video nie kalau nak faham lebih2 tentang SLASH IT GAME!

jom jadi konfiden. konfiden yang penting. 


voucher yang menarik. banyak dah sold out! cepat2 la serbuuuuu!

ok nak shopping dan rasa gojes. lol


dah shopping ke belum?

aku nak share satu benda yang sangat berbaloi dan harus diketahui ramai terutama yang minat online shopping dan beauty stuff. aku suka online shopping dan jugak benda berkaitan beauty2 nie, tak kisah la dari dalam atau luaran. nie haaa kena baca lebih lagi. 

assalamualaikum dan salam sejahtera
nie ha nak share cerita pasal SALE yang tengah ongoing kat LAZADA sekarang! untuk beauty ethusiasts termasuk makeup dan skincare, LAZADA tengah buat banyak promo sekarang.

kecantikan dalaman memang penting, tapi nak jadi seorang yang mempunyai keyakinan yang tinggi, fix your appearances. bukan bermaksud kena pakai makeup tebal2, tapi jaga muka dan kebersihan diri. makeup sebenarnya untuk enhance kecantikkan diri. so, takyah rasa segan kalau orang lain lebih prefer 'natural beauty' dan jangan lupa jaga kulit jugak. banyak pulak iolls membebel. 


masih ada masa sampai 10 OCTOBER nie. cepat serbu LAZADA (click banner)

banyak giler produk2 menarik skincare dan makeup yang ada. yang penting untuk penjagaan diri kita.
banyak produk2 yang ada diskaun sehingga 80%. 

antara jenama produk antarabangsa yang terdapat di LAZADA
Urban Decay
AHC
NYX
Dove
Olay
Eucerin
Clinique
Biotherm
Neutrogena

haaa nampak tak, boleh shopping barang2 kat WATSON di LAZADA, siap ada promo buy one free one. mana nak dapat tuuuuu. ada Flash Sales, Vouchers, Bundle dan Beli Satu Percuma Satu. boleh la shopping ngan family, untuk girlfriend dan sebagainya. 

me when promotion on beauty product on lazada

last but not least: Super Beauty Day Slash It game - Only on the Lazada App

The STEPS to achieve something awesome on LAZADA!
1. Download dan Log In Lazada App (boleh didownload di playstore dan app store)
2. Pilih mana2 satu produk yang korang nak 'slash' dalam katalog disediakan
3. Share jemputan dengan kawan2 untuk membantu korang 'slash' produk tersebut.
4. dan kalau nombor target 'slash' tercapai, boleh la beli produk tersebut dengan harga yang UNBEATABLE! yeah

tengok video nie kalau nak faham lebih2 tentang SLASH IT GAME!

jom jadi konfiden. konfiden yang penting. 


voucher yang menarik. banyak dah sold out! cepat2 la serbuuuuu!

ok nak shopping dan rasa gojes. lol


dah shopping ke belum?

2 comments

  1. I just couldn't depart your site before suggesting that I really
    loved the usual info a person provide in your guests? Is going to be back regularly in order to investigate cross-check
    new posts

    ReplyDelete
  2. it's been a while since i last went out to shop for my self. i do have a lot of things in mind. hhehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!

newer older Home